viernes, 21 de agosto de 2020

Curs 20-21 Inici de curs

Benvolgudes famílies, 
El nou curs que s' inicia al setembre es planteja a partir del Pla #Triplex.


- Potenciar la integració les TIC en els processos d’ensenyament aprenentatge
 - Replantejar els processos d’ensenyament aprenentatge 
- Formar i acompanyar a l’alumnat, famílies i docents 
- Tenir el PALSE (Pla d’Actuació en cas de confinament) preparat per saber què fer en cas de confinament total o parcial. 

A l’hora de posar en pràctica el pla TRÍPLEX d’Aprenentatge Combinat, ens hem plantejat 4 reptes a assolir a partir d’aquest setembre a les 24 escoles FEDAC. 

El pla TRÍPLEX contempla aquests 4 reptes per donar-hi resposta d’una forma real i efectiva segons la realitat de cada escola i les necessitats de cada nivell educatiu. Tots 4 reptes els teníem definits al Projecte Educatiu #Avuixdemà i el que hem fet ha estat accelerar la seva implantació. 

Des del mes d’abril estem treballant per garantir que el mes de setembre puguem donar resposta als 4 reptes.

 Pel que fa a la integració de les TIC hem definit temps d’ús, dispositius i tenim definit com podem cedir a les famílies que ho necessitin dispositius en cas de confinament. La integració de les TIC no passa per un aprenentatge totalment digital, però sí per garantir l’adquisició de competències digitals més enllà del que ja donàvem resposta. 

Hem replantejat processos d’ensenyament i aprenentatge i ens hem centrat especialment en tot el que fa referència a la presa de consciència de cada infant, que coneguin en quin punt del seu aprenentatge es troba i facilitar a l’alumnat i famílies les expectatives d’aprenentatge. 

Per aconseguir els objectius fixats cal acompanyament i formació per a tothom. En aquest sentit a les famílies també us oferirem càpsules formatives i acompanyament per poder conèixer i saber el funcionament d’eines digitals i processos d’aprenentatge que fem amb els vostres fills/es. 

Per últim tenim preparat com funcionarà l’escola en cas que ens tornin a confinar, el PALSE. Després de l’experiència viscuda, hem incorporat millores a partir de les aportacions de famílies, alumnes i l’equip docent, i hem mantingut pràctiques i organitzacions que ens han estat d’èxit i que així heu valorat. 

Seguim treballant per un curs diferent però sense perdre l’essència del nostre projecte #avuixdemà2024

Escoles FEDAC - Home | Facebook


    #TRIPLEX

1 comentario:

  1. JAMUJAH GAMING - JAMUJAH GAMING - Jamulah
    JAMUJAH GAMING - Jamulah Casino 성남 출장샵 is a 춘천 출장안마 luxurious destination 오산 출장마사지 in 사천 출장안마 Jamulah, Indonesia. JAMUJAH 김제 출장샵 GAMING is a gaming

    ResponderEliminar